Матч под ФК Нива

Нива тюнинг
Нива : Матч  под ФК НиваТовариський матч вдбудеться у недлю 24.05.2009.
Детал, мсце час проведення будуть опублкован у груп 20.05

48 комментариев
avatar
19.07 на Стад де Колос вдбудеться зустрч команд: "Нива" Летичв - "Енергетик" Стара Синява. Як завжди, о 15.30.
avatar
Нива програла з рахунком 4:1. Дякую всм за пдтримку
avatar
Ц недл вдбудеться виздний матч проти команди Загнцв
avatar
И на каждой бочке пива мы напишем слово "НИВА".
Летичвська Нива перемогла з рахунком 4:3
avatar
В недлю 13 вересня о 15.30 на стадон Колос, вдбудеться футбольний матч мж командами "НИВА" Летичв "ЦУКРОВИК" Теофполь. Пдтримам наших хлопцв, у цьому складному подинку!
avatar
Матч Нива - Антонни - рахунок 3-3
avatar
27 вересня, о 15.30 на стадон Колос вдбудеться футбольний матч мж командами "Нива" (Летичв) - "Перлина" (Блогр'я)
avatar
а за 3:1 сказати нчого не можеш???
avatar
Як повдомлялось ранше, Летичвська «Нива» посла 3 мсце в груп, вийшла у фнальну частину. У якй через жеребкування попала на Деражню Стару Синяву, найпринциповших суперникв.
Перший матч вдбувся 18 жовтня у Хмельницькому, на стадон «Ракетник». Летичвська «Нива» зустрчалась з Старо Синявським «Енергетиком». Це був дуже важливий матч, команда була настрона на перемогу, адже вс пам‘ятають поразку «Ниви» на домашнй арен вд «Енергетика» з рахунком 1:4.
З перших хвилин матчу, розпочалась рвна боротьба. У середин першого тайму вдзначився Михальчук Богдан грчичником. Але через деклька хвилин вдзначився Панчук Вталй, забитим м‘ячем у ворота суперника. Перший тайм закнчився з рахунком 1:0.
Знову на початку другого тайму велась рвна боротьба. Вдала комбнаця енергетикв рахунок зрвнявся. Але знову вдзначився Михальчук Богдан, який вдало виконав штрафний удар, знову «Нива» повела в рахунку. «Енергетик» не здавався. Нападник змусив сфолити у карнй зон голкпера «Ниви» - Любчина Юру, арбтр вказав на одинадцятиметрову позначку. Голкпер спймав цей стандарт. Через деклька хвилин вдбулось порушення на Михальчуку Богдану. за розмови вн отримав другого грчичника. Але цим стандартом скористався Вштал вген, який зробив вдалу передачу на Панчука Вталя. Вталй забива третй гол у ворота «Енергетика». Рахунок по закнченню матчу 3:1 на користь «Ниви».
Також, весь матч «Ниву» пдтримували вболвальники (як похали з командою) запасн гравц. Настльки сильна була х пдтримка, що смливо можна заявити про перебування на пол «дванадцятого гравця».
Дякумо команд за чудову гру, вболвальникам за пдтримку!
Наступний матч вдбудеться 30 жовтня на стадон «Ракетник» з командою Деражн.
ВБОЛВАЙМО ЗА НАШ ФУТБОЛ!!!
avatar
30 жовтня вдбулась друга гра у фнальнй частин, у якй зустрлись "Нива" Летичв - "Олмп" Деражня
Гра вдбувалась за тяжких метеорологчних умов: низька температура, холодний втер, дощ. На стадон нема н туалету, н роздягальн. Я не розумю ршення кервникв проведення чемпонату, адже, порвняно, у Летичев хоть яксь умови для перебування команд, чудовий газон. Команди учасники переодягались просто неба, лише Деражня мала велик привле, як дзнались це не перший раз. Тому було вдомо, що "зверху" прихильнсть до не. Це не виправдовування, це просто засудження органзаторв умов проведення турнру.
так, почалась гра. У першому тайм "Нива" допустила дв помилки, за як поплатилась. Було забито два м"яч у ворота нашо команди. У другому тайм почалась напружена боротьба. Було показано шсть грчичникв гравцям "Олмпу" за грубу гру, а "Нив" всього на всього - три: два за розмови, один за неправильно проведену замну. Дуже грубо поводили себе деражнянц. Але багато небезпечних стандартв, в сторону ворт противника, не було реалзовано. А так велась рвна гра, тому "Нива" не змогла пропустити, забити. Рахунок по закнченню гри становить 2:0 на користь "Олмпу".
Ця поразка не дозволила "Нив" грати за перше, чи друге мсце. тому, в недлю 1 листопада "Нива" бореться за 3 мсце з командою "Крила рад" Станця Дунавц.
Побажамо успху нашй рднй команд! Вболваймо за наш футбол!
avatar
ось, нарешт, закнчився сезон для нашо любимо футбольно команди - «Нива». Крапкою у цьому сезон став матч за 3 мсце, у якому зустрлись команди «Нива» (Летичв) «Крила рад» (Ст. Дунавц).
Умови проведення фналу не змнились, така сама органзаця тако визначно частини чемпонату.
так, почався перший тайм. У цьому тайм вдчулось ставлення суддв до противникв, а воно ясно не було позитивне в сторону «Ниви». На 25-тй хвилин було вдкрито рахунок. Гравець «Ниви» - Вталй Панчук забива гол. На 30-тй хвилин, псля прострльно передач Домбровського Андря, гравець «Крила рад» «зрза» м‘яч у власн ворота. За першу половину зустрч було показано 5 грчичникв одну червону картку гравцям команди «Ниви». На 35-тй хвилин Олександр Бадюк отримав другого грчичника, як результат – червона картка, команда грала в меншост. псля виконання стандарту, у бк ворт «Ниви», першим на добиванн виявився гравець команди суперникв. Перший тайм закнчився з рахунком 2-1 на користь «Ниви», але в чисельнй переваз на користь «Крил рад».
На початку другого тайму другого грчичника отримав Мельник Михайло, а це свдчило, що наша команда гра у дев‘ятьох. Але значна перевага суперника не змогла змнити рахунок в свою користь, а навпаки, хн д привели до ряду небезпечних контратак «Ниви», з яких одна виявилась результативна. Михальчук Богдан на 80-тй хвилин робить рахунок на табло 3-1, який не змнювався до кнця подинку.
Летичвська «Нива» завоювала бронзу, у обласному чемпонат у сезон 2009 року. наша команда доказала, яку вона ма силу, навть тод, коли прихильнсть арбтрв, чисельна перевага, погляди рзних урядовцв, органзаторв не на сторон. навть трет мсце у цьому чемпонат свдчить про те, що у Летичев футбол, перспективна молодь саме головне, що прагнення йти вперед, не зважаючи на вс перешкоди. Йти вперед до перемоги!!!
Дякумо за прекрасний футбол, за прекрасн результати, дякумо тим, хто вболвав за «Ниву», не забувамо тих, хто перешкоджав досягненню. Будемо надятись на ще кращ результати в наступному сезон, будемо врити, що може хтось допоможе вирости Летичвському футболу на новий рвень, рвень ще бльших досягнень!!!
ВБОЛВАЙМО ЗА НАШ ФУТБОЛ!!! ВБОЛВАЙМО ЗА ЛЕТИЧВСЬКУ «НИВУ»!!!
avatar
10 квтня на стадон "Колос" вдбудеться перша у 2010 роц футбольна зустрч. Це буде проходити товариська гра, в якй зустрнуться: "Нива" (Летичв), з командою мста Уланв (Внницько обл). Час проведення буде повдомленно пзнше.
avatar
Матч не вдбудеться
avatar
Нервовий матч вийшов. Товариська зустрч в Деражн сьогодн завершилась у нчию, але нерви попсували один одному на славу!!!
Деражня 1:1 Летичв
avatar
Отримали в Хмельницькому гарний пдсрачник. Рахунок 4-0. Особисто я зробив дуже значн висновки для себе
avatar
Я теж попу простудив((((((((
avatar
У недлю, 2 травня 2010 року о 14.00, на стадон "Колос" вдбудеться товариська зустрч мж командами "Нива" Летичв - "Пдволочиськ" Пдволочиськ.
avatar
Сьогодн вдбувся дуже цкавий товариський матч, мж командами з Летичева Пдволочиська. Можу сказати, шо гра проходила рвно, тому рахунок на табло 1-1. За "Ниву" вдзначився каптан команди Вштал вген.
Наступний матч, "Нива" згра у Пдволочиську.
avatar
Не цкавий ми втратили одного з найкращих(((((((( до кнця сезону скорше всього(((((
avatar
короче в пдволочиську ми нормально пограли))))) побгали по коровячих какашках))))) рахунок на табло 1:1)))))

короче сила в спорт)))) дякумо нашому постйному перевзнику СЛОНУ)))) За комфорт)))

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.